22 Ayar Altın Fiyatı Son Dakika

0
275 views

Altın fiyatlarının düşmesi beklenirken; Dolar’ın yükselmesi karşısında yeniden çıkması nedeni ile bu hafta da sürekli yukarı seviyelerde seyreden bir altın piyasası ile karşı karşıya kaldık. Bu yüzden sizler de eğer yatırım yaptığınız altınlarınız varsa, tarihinde bile bu kadar yüksek seviye görmemiş altın fiyatları karşılığında yatırımlarınızı bozdurup yüksek para değeriyle satışa çıkarabilirsiniz.

22 Ayar Altın Fiyatı Ne Kadar?

Gram altının bile dudak uçuklatan fiyatlara sahip olması sonucunda altın borcu olanlar adeta isyan etmiş durumda. Herkes tarafından kaliteli ve yüksek getirili yatırım aracı olarak tanımlanan altın, son zamanlarda bu tanıma haddinden fazla uymaya başladı ve borsa yatırımcıları bile altın almayı ihmal etmedi.

Firmaların, şirketlerin ve bireysel yatırım yapanların ortak yatırım aracı Dolar para birimi üzerinde ilerlerken; artık insanlar da Dolar yerine altını tercih etti. Son derece kıymetli bir yatırım aracı haline gelen ve her 24 saatte bir artışını istisnasız bir şekilde sürdürmeye devam eden altın fiyatları kapsamında 22 ayar altın fiyatı da uçtu, diyebiliriz.