2017 Mücevher Modelleri

0
218 views

Bayanların tercih edebileceği takılardan daha ağır görünümlere sahip olanlar mücevher olarak nitelendirilmektedir. Daha pahalı olan ve bakıldığında gerçek anlamda bir işçilik bulunan takılara mücevher denilse de; 207 yılına kadar mücevher modelleri daha çok olgun ve evli olan bayanlar tarafından tercih edilmekteydi. Oysa günümüzde çok genç bayanların bile mücevher kullandığını görmekteyiz.

2017 Mücevher Modellerinin Özellikleri Nedir?

  • 2017 yılı kapsamında genç bayanların tercih edebilecekleri mücevherlere baktığımızda bunlar eskiye nazaran daha değişik modellerle karşımıza çıkmaktadır. Eskiden mücevher denilince ilk akla gelen altınlar ve diğer pahalı madenlerden yapılan takılar olurdu. Üstelik herkesin gözünün önünde takı setleri ve parçaları canlanırdı. Modern anlamda mücevher kavramı farklı bir boyut kazanmış durumda.
  • Bu yıl mücevher modasına uyarak satın alacakları mücevherleri uygun bir şekilde tercih etmek isteyen bayanlara önerimiz daha sade ve kullandığınız kıyafetle ağırlığı yansıtabilecek modellere yönelmenizdir.
  • 2017 yaz mevsimine uygun olan renklere baktığımızda ise; daha çok mürdüm, gold, pembe gibi renklerin en ön planda olduğunu söyleyebiliriz.