2017 Güneş Gözlüğü Modası

0
301 views

2017 Güneş gözlüğü trendleri denilmişse eğer, yaz mevsiminin geldiğini anlamış oluyoruz. Güneşten korunmasının yanı sıra vazgeçilmez bir aksesuar olduğu için renk ve model bakımından yüzlerce çeşit güneş gözlüğü bulunmaktadır. Her yıl farklı stillerde, farklı zevklere uygun gözlük modelleri piyasaya çıkıyor. Genel olarak 2017 de ne tarz gözlükler kullanılacağı da şimdiden belli olmaya başladı. Renkli ve büyük çerçevelerden, küçük yuvarlak klasik modellere kadar her tarza hitap eden geniş bir kategori karşımıza çıkmaya başladı.

Güneş Gözlüğünde Uyum

2017 güneş gözlüğü bayan kategorisinde bu sene plastik modeller oldukça yer kaplayacak, rengarenk her kıyafete uyum sağlayacak tarzdaki bu gözlükler renkli yaz mevsimini şenlendirecek. Günlük kullanıma da oldukça uygun.

Havacı tarz güneş gözlüğü 2016 yılında hafiften artmaya başlamıştı. 2017 gözlük trendlerinde bol bol göreceğiz gibi görünüyor.Oldukça rağbet gören bir diğer model de şekil olarak kelebek kanadına benzeyen oldukça havalı ve vamp bir görüntüye sahip ‘kelebek kanadı’ diye tabir edilen modeldir. Kenar kısımlarında genellikle renkli çiçek deseni kullanılıyor. Sokak modasında en çok bu model kullanılacak gibi görünüyor.